reacties!!!!!!!
Door: Michel
Blijf op de hoogte en volg Michel
01 Mei 2007 | Thailand, Bangkok
Bedankt voor jullie berichtjes kan ik zeer waarderen! Drukke dag gehad vandaag maar las net al jullie reacties dus zal eerst even reageren natuurlijk en dan voor de diehards onder jullie nog een algemene update geven. Die updat komt alleen wat later want na de reacties is het nu inmiddels twee uur dus moet echt gaan slapen!
Jacco
30 Apr 2007 11:37 uur
Reactie voor Jacco:
Kijk is aan de allereerste reactie! Helemaal goed(Y) Moet mij helaas zelf bezig houden want we moeten het zelf regelen maar daardoor heb ik inderdaad wel genoeg te doen. School is gewoon vijf dagen per week maar in het weekend proberen we ook veel dingen te organiseren en zijn er natuurlijk de vergaderingen, meetings en lesvoorbereidingen. Maar dit is nog niets vergeleken met de werksters hier hoor in dit appartement want dat is wel schrikken als je dat hoort. Zeven dagen per week van zeven tot zeven werken voor zesduizend baht per maand dat is ongeveer 120 a 130 euro! Is natuurlijk meer waard hier dan in Nederland maar toch en die mensen hebben echt bijna nooit vrij, ze mogen nog blij zijn dat er 15 nationale feestdagen zijn hier! We zijn met de bus van de universiteit( voor Thaise begrippen een uiterst luxueuze touringbus met airco) naar Kanchanaburi geweest, het is echter het regenseizoen hier en het was daar te slecht weer om naar de olifanten te gaan dus dat hebben we uitgesteld. Als alternatief hadden we de tijger tempel en dat was heel gaaf om mee te maken dat zal je nog wel lezen! Ik zal het eten bij die stalletjes ook nog wel eens proberen maar helemaal in de stad zelf heerst daar zon gigantische penetrante lucht, een combinatie van eten, de straat zelf, de mensen etc., dat ik daar eerst maar eens aan moet wennen. Bedankt voor je reactie en houd je op de hoogte, groeten aan alle valkies in Emmen en hoop dat het daar ook goed gaat, jullie hebben nog beter weer zelfs dus wat dat betreft mogen jullie niet klagen haha :D
Groeten Michel
IngRID
30 Apr 2007 13:05 uur
Hey ingrid!
Leuk dat je mijn site gevonden hebt, het is inderdaad super leuk hier! Geen zak hier maar dat halen we nog wel in!! Heb het mes al gebruikt en de pleisters! Maak er foto’s van hoor dus die komen snel op de site maar daar gaat best veel tijd in zitten en heb het druk nu….las de routine er straks is komt dat helemaal goed! Is het bij valk ook allemaal goed? Hier is het nu best slecht weer dus we gooien het programma nu een beetje om….niet naar een eiland toe maar eerst naar iets in het binnenland waar het wat beter weer is enzo…echt een uitdaging om dat allemaal te doen dus het is heel leuk. Zal je op de hoogte houden en doe jij ook de groeten aan onze collega’s als je wilt mocht bovenstaande iemand vergeten haha!
Der Ronald
30 Apr 2007 15:04 uur
HAHA
Zo’n broodje gaat er wel in, is lang geleden!!Maar om je gerust te stellen je kunt ook gewoon een gratis nummer bellen en dan komen ze voor 10 euro voor vier man MAC menu’s brengen hoor en die zes euro is voor het bezorgen en voor het eten zelf! Het thaise eten is ook goed hoor, heel heet en smaakvol alleen het is wel overkill qua rijst….maar lang leve de mac, KFC en de pizzahut dus ik maak mij geen zorgen haha. Hoe is het verder met de PINO’s? :D Leuk wat van je te horen en spreek je snel weer
Knuffel
Janneke
30 Apr 2007 16:16 uur
Dag familie!!!!!!
Nou op school wel maar voor ons drieen zit dat er gewoon niet in maar dat is niet erg. Als je het eerste verhaaltje ook gelezen hebt kun je zien dat wij het hier in verhouding erg goed hebben hoor dus je hoort mij niet klagen. We hebben weer een paar leuke dagen gehad waar ik nog uitgebreid op terug kom op de site vandaag of anders morgen! Heb supertoffe foto’s met tijgers echt gaaf, iedereen vond het best eng maar ik ben natuurlijk al een grote rode kater gewend dus voor mij was het peanuts hahahaha. Foto’s volgen snel moet die site nog updaten want kunnen maar heel weinig foto’s op nu. Verder komt de rest wel in de volgende mail! Ow ja het feest op de ambassade was geweldig, allemaal ambassadeurs van andere landen en belangrijke zakenmensen leuk om als student mee te lullen zelfs nog kaartjes gescoord whaha niet dat je er iets aan ebt maar wel grappig om met die neus omhoog mensen te praten:)
Cees, Miranda+kids
30 Apr 2007 20:13 uur
Thanx voor de reactie! Was inderdaad flink verbaasd dat heeft ze heel erg goed bedacht want hij is mijn absolute held hahaha. Het is hier erg leuk hoor, totaal anders dan Europa. Dat hoeft niet inderdaad maar na 1 week hier vond ik de haring nu al super lekker smaken heb er drie gehad en ben toen maar gestopt want anders word ik hier straks ziek van nederlands eten haha. Schrijf snel weer een verhaaltje op de site, groetjes aan iedereen en bedank Marije nogmaals voor de supergrover kaart heel orgineel!
Peter en Sonja
30 Apr 2007 22:48 uur
Hey Peter en Sonja!
Leuk dat jullie mijn site gevonden hebben. Gaat goed hier, begin te wennen aan de temperatuur en het is nu ook al minder warm door de regen! Moet veel doen voor school maar plan ook leuke uitjes waar ik zelf natuurlijk ook wat aan heb! Willen jullie de mensen die Jacco en Ingrid vergeten zijn te groeten namens mij nog de groeten doen bij Valk maar dat zal we meevallen haha
Marlienke
1 May 2007 05:56 uur
Hey!Het is inderdaad erg warm hier maar door de regen is het al stukken minder alhoewel ik het liever wat warmer heb en dat het dan lekker droog is haha. Hoe is het met jou verder? Ook nog steeds op reis voor de chn?:P Leuk? Veel plezier ook daar en tot ‘snel weer’ in Leeuwarden!
Ilse
1 May 2007 11:34 uur
Hey Ilse,
Bedankt voor je reactie vind ik heel leuk! Het is inderdaad een drukke week maar dat zal ook wel zo blijven, het is het drukste programma van de chn maar ook heel gaaf dus no problemo! Ga ook zeker op een olifant klimmen haha maar vandaag was het te slecht weer dus ben op de foto gegaan met tijgers die getraind zijn en leven in een soort tempel echt heel apart. Olifanten komen snel weer aan bod want dat moet je gedaan hebben he! In Leeuwarden ook alles goed? Nog steeds druk? Die borrel komt er ook maar niet van he maar over acht weken moet het toch echt lukken vind ik!:D
XX MIchel
marloes
1 May 2007 14:09 uur
Haha leuk leuk! Maar jij bent hier ook joh?Wist ik helemaal niet jij valt ook nooit zo op he, stil meisje als je bent hahaha!Snel weer een borrel in de student pub doen als we tijd hebben helemaal los gaan tot half 1 ’s nachts hahaha
Jacco
marloes
1 May 2007 14:09 uur
01 Mei 2007 - 19:10
Tom:
Zo zo doe je goed daar Michel!
He, anders scout je daar even wat echte voetbaltalenten voor Feyenoord zodat we volgend seizoen weer trots op ze kunnen zijn ;)Er loopt daar vast wel wat goeds ronds!
Veel plezier daar nog!
Tom
02 Mei 2007 - 01:36
Marlienke:
Hey, ja ben heerlijk aan het reizen door Australië. marlienke.waarbenjij.nu als je wil weten waar ik allemaal geweest ben.
Geniet er maar van en doe marloes de groetjes!
Kussj -
02 Mei 2007 - 07:20
Timmeah:
Kerel! :-)
Wat moet je daar helemaal dan? Verdwaald? ;-)
Super man! Helemaal in Thailand! Te gek! :-D
Neem aan dat je daar vanuit je opleiding stage loopt? Met 'n hele groep las 'k?
Mieters! :-P
Veel plezier daar joh en niet teveel in de verkeerde buurten rondhangen he? ;-) hahaha :-P
Chill ya later!
Timmeah -
03 Mei 2007 - 09:19
Ing(rid):
Hey Michel,
Hoe is het??
Denk stuur je nog snel even een mailtje. Morgen ga ik namelijk naar Curacao en denk niet dat ik daar de tijd neem om op internet te gaan zitten. Lijkt me dat daar andere dingen te doen zijn, haha!!Dus ook al echte regen meegemaakt daarzo?? Hier in Nederland hebben we daar momenteel nog steeds helemaal geen last van ;-)
Ben nog niet uitgeweest zonder je hoor....dus gaat goed ;-) weet niet hoe lang we dat nog volhouden.....
Als ik terug ben dan lees ik wel hoe het verder bij je is!
Veel plezier nog daar!!
XXX Inge
03 Mei 2007 - 09:20
Ing(rid):
P.S: Wanneer voeg je me nou toe op MSN of heb je dat daar niet??